2.3.10

Owes Like That Ka ??

Tahukah anda bahawa public toilet di Malaysia adalah multi-function? Aku baru menyedari situasi ini masa aku memerut dalam sata public toilet pagi ni (emergency case) dan aku tengok condition dinding toilet tu.


Function 1: Tempat meluah perasaan/ melepas marah
"Oii babi"
"Kau Bosaaaaaaaaan"

Function 2: Tempat menunjukkan bakat melukis dan pelajaran Sains
erm, contohnya... lukisan anatomi manusia terutamanya male reproduction system. (maksud aku, wth does it doing in the female restroom?)

Function 3: Advertisement
"Nak rasa batang? Call 017-xxxxxxx. 24 hours"

Function 3: Notice board
"Jamal [love] Lina forever"
"Setia Selalu"

5 comments:

  1. betul2...
    aku rasa sesapa yang nak wat iklan better iklan kan kat toilet....
    confirm iklan tu akan dapat sambutan terbaaaiiiikkk punyerr....

    time kacih sebab sudi jadi pengikut ajaran songsang saya...

    ReplyDelete
  2. kah2..nak tergelak plak.. brul2, bleh buat iklan promote jer kat tandas.. keh3

    ReplyDelete
  3. hahaha , kau perasan je ek ..
    haha

    ReplyDelete
  4. hahaha bagus...tak pernah terpikir pon..

    ReplyDelete